10-12 oktober, Tokio (Japan)

IFEX viert vijftiende verjaardag met speciale expositieruimtes

Dit jaar viert de International Flower Expo Tokyo (IFEX) zijn vijftiende verjaardag. Om dit jubileum te vieren, biedt de organisatie een verscheidenheid aan expositieruimtes voor bloemgerelateerde exposanten uit de hele wereld. De show wordt gehouden van 10 tot 12 oktober in Tokio (Japan).


Speciale expositieruimtes
De volgende speciale expositieruimtes worden beschikbaar gesteld in de volgende editie:
  • Flower & Plant Grower's Fair
  • Breeders Zone
  • Floristry Items Zone
  • Flower & Lifestyle Collection
  • Smart Planting Zone
2017 editie
In 2017 verwelkomde IFEX 517 exposanten met bloemen en andere aanverwante producten die geïnteresseerd zijn in uitbreiding van hun handelsactiviteiten in Japan en Aziatische markten. Vanuit het buitenland kwamen exposanten uit dertien landen (waaronder Taiwan, Korea en Kenia) hun opbrengsten/producten tentoonstellen. Zie de video hieronder van de editie van vorig jaar om een ​​indruk te krijgen.Gelijktijdige shows
IFEX wordt al vele jaren gelijktijdig georganiseerd met GARDEX, TOOL JAPAN en AGRI WORLD, met gezamenlijk 1.870 exposanten (vorig jaar) de grootste vakbeurs van Japan voor de bloemen- en plantensector. De show groeit elk jaar, evenals als het bezoekersaantal. Vorig jaar hadden de shows samen een recordaantal van 42.761 bezoekers getrokken.

Exposeren?
Om te exposeren op het vijftienjarige jubileum van IFEX, neem contact op met de IFEX-organisatie via het online aanvraagformulier (http://www.ifex.jp/en/ex/m/) of stuur een e-mail naar:ifex-eng@reedexpo.co.jp voor meer details.

Voor meer informatie:
IFEX Show Management
18F Shinjuku-Nomura Bldg., 1-26-2 Nishishinjuku, Shinjuku-ku
Tokyo 163-0570, Japan
T: +81-3-3349-8519
F:+81-3-3349-8530
Email: ifex-eng@reedexpo.co.jp
www.ifex.jp

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018