Alle kritische bedrjfsprocessen managen met één systeem

Tuinbouwsoftware houdt niet op bij het invoeren van een order of het verzenden van een EAB. Excel hoeft niet de oplossing te zijn voor het plannen van uw kritische bedrijfsprocessen.


V.l.n.r. Arno Hogervorst, Jos van der Helm, Anniek van Aert, Teun Kralt en Joop de Jong

Mprise Agriware nodigt u uit om te komen kijken naar de toekomst van tuinbouwautomatisering tijdens de aankomende GreenTech. Met Agriware optimaliseert u de bedrijfsprocessen van uw kwekerij. Denk hierbij aan het plannen van de activiteiten, materialen, arbeidsbehoefte en ruimte die voortvloeien uit het opzetten van partijen, mobiel of van achter uw computer. Daarnaast is ook arbeid- en tijdregistratie mogelijk.

Sturing, inzicht, planning
Excelbestanden, verkoopsoftware, met daarnaast nog een boekhoudpakket. Herkent u dit? Het werkt wel, maar zou het niet beter werken als alle processen in één systeem uitgevoerd werden? Eén bron voor al uw gegevens. Op onze stand laten wij u graag zien wat Agriware als totaaloplossing voor al uw processen kan betekenen. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken op 12 t/m 14 juni? Dan komen wij uiteraard graag naar u toe voor een persoonlijke demo.


Voor meer informatie:
Mprise Indigo
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
indigo@mprise.nl
www.Mprise-indigo.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018