26 en 27 mei, Westlandse Ride

Fietsen door het Westland voor het goede doel

De komende editie van de Westlandse Ride op 26 en 27 mei zal Stolzeweer met een team deelnemen aan de 24-uurs rit, waarbij renners in 24 uur 6 rondes van 30 kilometer fietsen. Een mooie route door het Westland, met een gemiddelde snelheid van 30 kilometer per uur. De 24-uurs rit is namelijk geen wedstrijd, maar een prestatie voor het goede doel. Met alle teams proberen we zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Het opgehaalde geld gaat naar de Daniël den Hoed stichting om grootschalig onderzoek naar hersentumoren mogelijk te maken.

Als sponsor van De Westlandse Ride zorgen wij onder andere voor de kaarsjes langs gedeeltes van de route, die door vrijwilligers worden neergezet. De kaarsjes maken de route vooral in de nacht heel bijzonder. De route is hier te vinden.

Het is mooi om te zien hoeveel mensen zich vrijwillig inzetten om van De Westlandse Ride een groot succes te maken. Dat is de vorige keer al gebleken. We verwachten dat het nu met zo veel enthousiaste mensen weer net zo'n mooi en succesvol evenement zal worden. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! We starten op 26 mei om 14.00 uur bij de Olsthoorn Ranch en zullen daarna elke 4 uur aan de start verschijnen met ons team. Komt u ons aanmoedigen? Kijk voor meer informatie over het programma op www.dewestlandseride.nl

Voor meer informatie:
Stolze Aalsmeer B.V.
+31 297 749 749
info@stolze.nl
www.stolze.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018