Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piet Vijverberg presenteert Wedding Orchid

Piet Vijverberg presenteert een nieuwe witte Phalaenopsis variëteit, de Wedding Orchid. Deze zal voor het eerst getoond worden tijdens de Orchid Inspiration Days (6-14 juni). Voor de bezoekers van deze open dagen creëert Piet Vijverberg een bijzonder sfeervolle ‘bruiloft setting’ waarbij meteen duidelijk wordt waarom de White World haar toepassing als Wedding Orchid eer aan doet.



White World
White World, de Wedding Orchid, is een chique, witte Phalaenopsis die exclusief door Piet Vijverberg wordt geteeld. Omdat White World een zuiver witte bloem (voor- en achterkant) heeft, past deze perfect bij een bruiloft

Handel
Wedding Orchid White World is voor de groothandel en cash&carry te bestellen (vbn code: 114674). Ook is er binnenkort een nieuwe Go&Show etalage beschikbaar in het Wedding Orchid thema, zodat deze ook als presentatie bij klanten en trouwbeurzen ingezet kan worden.

Foto’s: Anouk Raaphorst Fotografie

Bron: Piet Vijverberg


Publicatiedatum: