op handelsreis naar Zuid-Amerika

Flower Power in Colombia en Ecuador

Jungle Talks organiseert van 16 tot 21 september een handelsreis naar Colombia en Ecuador. Colombia is ’s werelds tweede bloemenproducent en Ecuador is de bekendste leverancier van rozen voor het topsegment van de internationale markt. Twee landen met een verhaal waar bloementelers gevestigd zijn die behoren tot de absolute wereldtop.


 
Colombia
De Colombiaanse economie ontwikkelt zich sinds het begin van dit millennium zeer voorspoedig met als (negatief) gevolg dat de kosten stijgen en arbeid steeds schaarser wordt. De politieke en sociale situatie is echter sterk verbeterd, met als resultaat een positief investeringsklimaat en kansen voor niet alleen diverse toeleveranciers, maar ook voor investeerders / producenten.

Ecuador
De sierteelt in Ecuador is bescheidener qua omvang dan die in buurland Colombia en totaal anders georganiseerd. Bedrijven zijn in veel gevallen opgezet met buitenlands kapitaal en in tegenstelling tot in Colombia is de productie van roos nog altijd zeer dominant. In Ecuador vinden in september niet minder dan twee internationale sierteelthandelsbeurzen plaats, de Expoflor en Agriflor.

Handelsreis
Jungle Talks organiseert van 16 tot 21 september een handelsreis naar zowel Colombia als Ecuador. In Colombia worden gedurende de eerste twee dagen sierteeltbedrijven rondom de hoofdstad Bogota bezocht en ligt de focus op productie en verwerking. In Ecuador worden productiebedrijven rondom Quito bezocht en worden uiteraard beide sierteeltbeurzen bezocht.
 
Inschrijving
Aanvullende informatie over deze handelsreis, zowel over het bezoekprogramma als het inschrijfformulier, is hier te vinden. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 augustus 2018.
 
Voor deze handelsreis zijn onder bepaalde voorwaarden missievouchers verkrijgbaar bij RVO in Den Haag. Indien uw bedrijf in aanmerking komt voor een dergelijke voucher, worden de deelnamekosten van 1.900 Euro (excl. BTW) met 50% gereduceerd tot 950 Euro. De in het conceptprogramma beschreven programma-onderdelen (eveneens de genoemde lunches en diners) zijn opgenomen in dit bedrag. Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening en bedragen bij benadering 1.800 Euro. Meer informatie over het aanvragen van een missievoucher is hier te vinden.

Voor meer informatie:
Ed Ideavelop
Ed Smit
T: +506 2273 0981
M: +506 8841 8125
E: ideas@ideavelop.biz

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018