Floranti behaalt Floricode certificering

Recentelijk heeft Floranti de Floricode conformiteitcertificaten behaald voor de API’s. In gewone mensentaal wil dat : de software voldoet aan de sectorstandaarden.

Directeur Maurice van Winden (Floranti): “Als je een belangrijke rol wilt spelen in een keten van bedrijven, dan is samenwerking en communicatie essentieel. Softwarestandaarden en Floricode staan daarin centraal voor ons. Wij willen het samen doen met telers, kopers en andere stakeholders; niet eenvoudig misschien, maar het is echt noodzakelijk om andere partijen mee te krijgen. Niemand digitaliseert alleen op een eiland.”

Floranti’s doel is om de afzet van sierteeltproducten te vereenvoudigen door aanbieders en kopers meer met elkaar te laten samenwerken. Telers en handelaren kunnen mede-eigenaar worden van het bedrijf. Inmiddels zijn verschillende bedrijven toegetreden tot de Coöperatie Floranti U.A.. Natuurlijk hopen we dat meer tuinbouwpioniers zich snel aan zullen sluiten. Daarmee niet alleen een steeds groter draagvlak creërend, maar ook zorgen dat er een frisse wind door de sector zal gaan blazen.

Op vrijdag 25 mei (Bergschenhoek), woensdag 30 mei (Aalsmeer) en donderdag 31 mei (Naaldwijk) worden bijeenkomsten georganiseerd voor telers en handelaren over digitalisering in de sector en de rol die Floranti hierin speelt. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Maurice van Winden (contactgegevens hieronder).


Voor meer informatie:
Floranti
Maurice van Winden
M: +31(0)6 23 01 10 54.
info@floranti.com
www.floranti.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018