Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

“HortEx Vietnam 2019 gericht op sterke groei”

HortEx Vietnam, de eerste Internationale Tuinbouwvakbeurs Vietnam, werd voor de eerste maal succesvol gehouden van 14-16 maart 2018 in Ho Chi Minh City.

In totaal namen meer dan 110 bedrijven uit 20 landen van over de gehele wereld deel en bezochten 4.530 bezoekers de beurs. Naast de Vietnamese bezoekers verwelkomde de beurs ook een groot aantal bezoekers uit andere Zuidoost-Aziatische landen, zoals Cambodja, Thailand, de Filipijnen, Taiwan, maar ook vanuit Korea, Australiƫ, China, de VS en India.



De data voor 2019 waren al aangekondigd tijdens de beurs en volgend jaar zal HortEx Vietnam plaatsvinden van 13-15 maart. De beurs zal wederom gehouden worden in het Saigon Exhibition & Convention Centre (SECC) in Ho Chi Minh City.

Op basis van de positieve feedback van de deelnemers, 92% van de 2018-exposanten gaf aan dat de beurs aan hun verwachtingen heeft voldaan, plus de groeiende belangstelling voor de Vietnamese en Zuidoost-Aziatische markt verwachten de organisatoren een aanzienlijke groei van de tweede editie.

Veel van de 2018 deelnemers hebben hun locatie voor de volgende editie inmiddels al geboekt. De organisatoren hebben de ruimte voor HortEx Vietnam 2019 verdubbeld om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen.

De tuinbouwsector is een van de meest veelbelovende sectoren van de Vietnamese economie. HortEx Vietnam richt zich op de gehele tuinbouwsector, dus zowel sier- als groententeelt en alle daarbij behorende techniek, toelevering, post harvest handling en verwerking.

HortEx Vietnam draagt bij aan de ontwikkeling van de tuinbouwsector in Vietnam en creƫert een brug tussen internationale en lokale leveranciers van tuinbouw- en sierteeltproducten aan de ene kant en de Vietnamese kwekers en andere professionals uit de sector aan de andere kant.

De grote internationale en lokale deelname aan HortEx Vietnam 2018 onderstreept nogmaals het potentieel en de ontwikkeling van de Vietnamese tuinbouw- en sierteeltsector.

De tentoonstelling wordt ondersteund door het Vietnamese Ministerie van Landbouw, de Nederlandse ambassade in Vietnam, TIPC (Lam Dong Tourism, Trade and Investment Promotion Centre), VinaFruit (de Vietnamese Associatie voor de groenten- en fruitsector) en de Dalat Flower Associatie.

Neem voor meer informatie rechtstreeks contact met ons op of kijk op www.hortex-vietnam.com
Publicatiedatum: