IFTF, 7 t/m 9 november

Voorbereidingen World of Flowers 2018 gestart

Over 6 maanden is het zover, dan opent de International Floriculture and Horticulture Trade Fair (IFTF) haar deuren weer in Vijfhuizen. Van 7 t/m 9 november is de Expo Haarlemmermeer weer het bruisende centrum voor de internationale sierteeltsector en komen bezoekers van over de hele wereld naar de IFTF om de laatste ontwikkelingen te zien en te beleven en nieuwe inspiratie en contacten op te doen.


 
Inmiddels is de World of Flowers, geïnitieerd door Green Team Consultancy+ een vaste waarde geworden van de IFTF. Het evenement heeft als doel internationale bezoekers te inspireren, te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op hun vakgebied en te verbinden aan bedrijven die oplossingen bieden.

Sinds de eerste editie in 2014 is het aantal internationale bloemisten dat de World of Flowers bezoekt gegroeid naar bijna 1.500 uit meer dan 50 landen en in deze vijfde editie verwacht men een sterke groei in kwalitatief interessante bezoekers. Naast de inmiddels vaste onderdelen, zoals de Wim Hazelaar Trofee (3e editie), de Student Challenge (2e editie) en de Florist Lounge, worden dit jaar de Inspiration Zones toegevoegd. Dit is een vervolg op de vorig jaar voor het eerst georganiseerde en succesvolle World of Trends.
 

Voor meer informatie:
Green Team Consultancy
Marcel Groen
M: +31 6 37559168
www.greenteamconsultancy.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018