22 januari 2019 in Essen, Duitsland

AIPH International Grower of the Year Awards 2019 geopend voor inschrijvingen

De 10e International Association of Horticultural Producers (AIPH) International Grower of the Year (IGOTY) Awards 2019 is geopend voor inschrijvingen. Het evenement vindt op dinsdag 22 januari 2019 plaats in Essen, Duitsland, tegelijk met de IPM Essen 2019. 

De prijzen worden uitgereikt aan de beste kwekerijen ter wereld. Er zijn prijzen in de volgende categorieën: volwassen planten en bomen, jonge planten, snijbloemen en bolbloemen, duurzaamheid en een prijs voor het meest inspirerende bedrijf. 


Ter Laak Orchids, winnaar International Grower of the Year 2018.

In 2018 werden negen finalisten uit vijf landen uitgekozen voor het galadiner van de Awards. Deze finalisten vertegenwoordigden Canada, China, Colombia, Ethiopië, Israël en Nederland. Uiteindelijk ging het Nederlandse bedrijf Ter Laak Orchids met de titel van International Grower of the Year 2018 naar huis. 

Eduard Ter Laak, de eigenaar van Ter Laak Orchids: “We streven iedere dag naar het produceren van topkwaliteit en daarom investeren we continu in technische innovaties en de ontwikkeling van onze producten. Dit doen we altijd op een duurzame manier, omdat respect voor mensen en het milieu onderdeel in ons karakter zit. Samen met onze klanten, leveranciers en werknemers leggen we de lat steeds hoger. Daarom investeren we niet alleen in onze producten, maar ook in duurzame relaties. Het is dan ook geweldig dat onze inzet nu wordt beloond met deze prijs!" 

De Awards zijn echter niet alleen een beloning voor de uitstekende presentaties binnen de sector, maar bieden ook unieke internationale netwerkmogelijkheden. Telers, tuinbouwbedrijven en andere spelers binnen de industrie kunnen meedoen door zich in te schrijven voor het evenement, het evenement te sponsoren of door aanwezig te zijn bij het galadiner en de prijsuitreiking. 

De deadline voor de inschrijvingen is 13 juli 2018. Alle verdere informatie kan gevonden worden op www.aiph.org/groweroftheyear


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018