Green Trade Center decor voor nieuw NTR programma

Dinsdag 15 mei werden in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC) opnames gemaakt voor een aflevering van een nieuw programma van de NTR, ‘Voor de Vorm’. Dit zal gaan over vormgeving/alledaags design. Iedere aflevering wordt een ander object behandeld: wijnglas, bh, fiets, sneaker. Dit keer is het de beurt aan de kamerplant. Voor deze aflevering werd ook gefilmd bij de veiling, een kweker en in de Hortus in Leiden.


De filmploeg van het nieuwe NTR programma ‘Voor de Vorm’ met in het midden Christien Meindertsma (presentatie) en Aafje Nijman (trendwatcher). Daan Arens (geluid), Albert Stokkers (camera), en zittend Tim van Gils (regie).

Trendwatching en design
Trendwatcher Aafje Nijman heeft het GTC met planten, bloemen, potten en volop inspiratie gekozen als achtergrond voor haar verhaal over trends op het gebied van kamerplanten. “Voor kamerplanten moet je bij Waterdrinker zijn”, vertelde zij het productieteam. En zo is Aafje op dinsdag 15 mei tussen de planten in het GTC geïnterviewd door topontwerpster Christien Meindertsma. Hier laat zij voorbeelden zien van de plant in het interieur om de trends goed te kunnen toelichten. Met een paar steekwoorden omschrijft Aafje het GTC als: “Ruim, veel inspiratiepunten, werelds en echt van nu. De entree (met Green Café) oogt vriendelijk en nodigt echt uit om te gaan zitten.”

Uitzending
Het programma ‘Voor de Vorm’ wordt gepresenteerd door Christien Meindertsma en zal vanaf 14 oktober iedere zondagavond (8 weken lang) op tv bij NPO 2 te zien zijn. De kamerplant komt in aflevering drie of vier aan bod.

Voor meer informatie:
Waterdrinker Aalsmeer bv
Postbus 1167
1430 BD Aalsmeer
www.greentradecenter.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018