Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe cursussen bij Floweracademy

Op donderdagmiddag 17 juni start de cursus assortiment kamerplanten bij Floweracademy.nl. In 6 lessen van 3 uur met start om 13 uur wordt het gehele handelsassortiment kamerplanten besproken. De cursus wordt gegeven in Aalsmeer. Bij deze cursus is de app info-indoorplants en een abonnement op Floweracademy.TV inbegrepen. Een gedegen kennis van kamerplanten is voor vele functies in de sierteelt van groot belang. Onderwerpen als nomenclatuur, inzicht en parate kennis in kamerplanten en diverse kwaliteitszaken en verzorging komen aan de orde. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze cursus.

Meer informatie over deze cursus vind je hier.



Bloemen en plantenschap voor Moederdag

De Moederdag zit er weer op in diverse Europese landen. Drukke tijden in de bloemenbranche met wisselende resultaten wanneer je naar zaken als presentatie en derving kijkt. En vooraf is er meestal veel energie, tijd en geld in gestopt. Hoe kun je aan een retailer laten zien hoe het ultieme Moederdagschap eruit had komen te zien? Is dit live opgebouwd met monsters, heb je een foto collage in elkaar geknutseld of heb je gebruik gemaakt van moderne digitale tools ?



Tijdens de eendaagse cursus category management leer je niet alleen praktisch aan de slag te gaan met category management maar ben je meteen op de hoogte van de laatste tools om de category manager op een professionele manier te informeren en te overtuigen. Kennis van de consument en retailer is daarbij van cruciaal belang.

Deze cursus maakt je ook een professionelere gesprekspartner en verhoogt je kans op succes bij de retailer. De 1-daagse cursus wordt gegeven op 19 juni in Aalsmeer en gegeven door experts Miranda Bakker en Lucas Jansen.

Meer informatie over deze cursus vind je hier.


Voor meer informatie:
Floweracademy.NL
www.floweracademy.nl

 
Publicatiedatum: