online bloemenservice Bloemist

Albert Heijn gaat boeketten bezorgen

Onder de naam 'Bloemist' gaat Albert Heijn bloemen bezorgen bij de consument. "Net geplukt, vers van de kweker en gegarandeerd zeven dagen mooi", zo omschrijft de retailer de nieuwe dienst. 

Het was al mogelijk om bloemen toe te voegen aan je Albert Heijn bestelling, maar sinds vorige week heeft Albert Heijn een losse bezorgingsdienst voor bloemen. Het assortiment bestaat uit 9 boeketten variërend van €15 tot €25 per stuk. Bij de bestelling kan een persoonlijk kaartje, een vaas of chocolade worden toegevoegd. Distrifood meldt dat de bloemen door e-Flora (onderdeel Dutch Flower Group) vers worden verpakt en direct bij de ontvanger thuis worden afgeleverd. De supermarkt belooft de boeketten door het hele land te bezorgen tegen een vergoeding van €5 op maandag t/m vrijdag en €7,50 voor bezorging op zondag.

De bestellingen die via de website bloemist.ah.nl voor 22.00 uur worden geplaatst, worden de volgende dag bezorgd. De supermarkt geeft bovendien de garantie dat de bloemen het een week uithouden.
Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018