"Logistieke performance goed op derde vroeg veildag"

"Ook op maandag 7 mei 2018 begonnen we één uur eerder met het veilen van bloemen", meldt Royal FloraHolland. "Over het algemeen verbeterde de doorlooptijden en eindtijden bij bloemen ten opzichte van vorig jaar, maandag 8 mei 2017. Bij planten verwerkten we significant meer transacties."Wat valt op?
"In zowel Aalsmeer, Naaldwijk als Rijnsburg haalden we bij bloemen de eindtijd van 13.00 uur. Een forse verbetering ten opzichte van 8 mei 2017. Ook de doorlooptijden scoren goed. In Rijnsburg is deze nagenoeg gelijk aan die van vorig jaar, waar Aalsmeer en Naaldwijk aanzienlijk beter scoren.

Bij planten verwerkten we significant meer transacties dan vorig jaar. Ook ligt het aantal transacties een stuk hoger dan op de eerdere vroeg veildagen in 2018, 3 en 30 april. Met het gegeven aantal transacties haalden we de eindtijden in Aalsmeer en Rijnsburg. In Naaldwijk verwerkten we 4.000 transacties meer (+30%) bij planten. Hierdoor schoof de eindtijd evenredig mee. De doorlooptijden tonen mooie verbeteringen."

Opnieuw tevreden
Yme Pasma (COO Royal FloraHolland) over de resultaten van 7 mei 2018: "Ik ben opnieuw tevreden met de logistieke prestaties van afgelopen maandag, zeker met het oog op de hoeveelheid verwerkte transacties. We doen er alles aan om ook op de laatste vroeg veildag dit jaar - dinsdag 22 mei 2018 - de logistieke prestaties te verbeteren".

Bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018