Warschau, 6-8 september

Aanmeldingen open voor Flower Expo Poland

De 3e editie van Flower Expo Poland en de 26e editie van Green is Life International Exhibition zullen 6-8 september 2018 plaatsvinden in Warschau, Polen.Omdat de Poolse economie de snelst groeiende is in de EU, neemt ook de vraag naar luxegoederen in het land snel toe. De Poolse markt voor snijbloemen is de afgelopen twee jaar met 23% gestegen en de export van Nederland naar Polen steeg in het eerste kwartaal van 2017 met 30%. Op de lijst van belangrijkste exportlanden is Polen van de 6e naar de 5e plaats opgeschoven. Bijna 40 miljoen consumenten houden vooral van planten en bloemen.Feiten en cijfers
  • 17.000 bezoekers uit 40 landen (meer dan 7000 telers, groothandelaren, detailhandelaren, doe-het-zelf zaken en bloemisten) bezochten Flower Expo Poland & Green is Life in 2017.
  • 45 exposanten uit verschillende landen namen deel aan Flower Expo Poland 2017.
  • Polen is een ontmoetingsplaats voor de internationale handel en een belangrijke transfermarkt naar Oost-Europese landen zoals Wit-Rusland en de Baltische staten.

Foto door Arek Drygas

Nieuwe organisator
De Flower Expo Poland is overgenomen door APZ - Agencja Promocji Zieleni, de promotieorganisatie van Poolse telers, en zal worden georganiseerd samen met de Green is Life International Exhibition (die dit jaar voor de 26e keer wordt gehouden).


Foto door Arek Drygas

Deelname
Het is nu al mogelijk om je aan te melden voor de beurs. Neem voor deelname aan de Flower Expo Poland contact op met Anna Małcużyńska, directeur van SIGMA International (Polen), verantwoordelijk voor de communicatie over de beurs:

Anna Małcużyńska
Sigma International (Poland)
T: +48 604 577 814, +48 22 629 17 20
anna.malcuzynska@sigma.com.pl
sigma.com.pl
marketingforflowers.com
zakochaniwkwiatach.pl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018