Schoneveld Breeding op Flower Trials in World Horti Center Naaldwijk

Het thema van de Flower Trials 2018 “Where plants meet people” past volledig op de nieuwe locatie van Schoneveld Breeding in het World Horti Center in Naaldwijk.
Schoneveld participeert in het nieuwe World Horti Center, dat een dynamische samenwerking is tussen onderwijs, onderzoek en ondernemers. Sinds de opening van het WHC op 7 maart 2018 hebben duizenden bezoekers uit alle werelddelen hun weg gevonden naar hét kennis- en innovatiecentrum van de internationale glastuinbouwsector.

In de kassen van het Lentiz College in het World Horti Center is onlangs een proef met Cyclamen Super Serie XL gestart, de proef loopt zeker tot en met de Flower Trials. Dit is een concreet voorbeeld van samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek.


Arjen van Vark in het laboratorium en veredelaar Marleen Kusters in de kas

Schoneveld Breeding participeert daarnaast actief in telersverenigingen zoals Touch Me+ en Addenda en zoekt samen met kwekers en handel actief naar mogelijkheden voor het creëren van een rendabele en duurzame afzet.

Uitgelichte producten en nieuwe introducties zijn te zien op de pagina van Flower Trials. Daarnaast zal tijdens de Flower Trials visueel een tipje van de sluier worden opgelicht van een nieuw te verwachten Cyclamen Super Serie specialty.

Naast de productpresentatie brengt Schoneveld Breeding ook de mens achter het hele proces van veredeling tot productie in beeld.

Flower Trials, World Horti Center Naaldwijk van 12 t/m 15 juni 2018

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018