Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Syngenta FloriPro Services

Nieuw violen-uithangbord Do it Right gepresenteerd

Syngenta FloriPro Services heeft sinds dit jaar haar complete violen collectie gebundeld in een nieuw merk: Do it right.

In een persbericht worden de verschillende series (allen eigen genetica, bestaand uit Delta en Colossus (grootbloemig), Endurio, Deltini, Rocky (kleinbloemig)) door kwekers geprezen. Zo meent René Wouters van Kwekerij Wouters, die vooral ervaring heeft met Delta, Endurio en Colossus, dat ‘de rassen opvallen door betrouwbaarheid en sprankelende, frisse kleuren’. Jan Hartink, kwekerij Harting, voegt daaraan toe, dat 'de producten van Syngenta weliswaar iets duurder zijn dan de standaard violen in de markt, maar dat prijsverschil wordt meer dan gecompenseerd door de hoge kwaliteit, uniformiteit en efficiënte productie. (…) Met de violen van Syngenta kun je er altijd van op aan dat 99,9% van de geleverde planten gelijke grootte hebben.’ En ook Klaas van Geest (Mts.N.van Geest) roemt in die uniformiteit: ‘Gelijkheid van bloei en gewas is namelijk van groot belang bij de samenstelling van onze mixwandhangers’.



Xtray
De Do it right violen van Syngenta FloriPro Services zijn verkrijgbaar als jonge planten of als zaad. De jonge planten worden geleverd in de efficiënte Xtray. Deze tray heeft minimale uitval en zorgt voor een hoge mate van uniformiteit.

Meer informatie over Do it right vindt u op www.doitdelta.nl.

Publicatiedatum: