Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
UPDATE: zelfde spookfactuur ook uit naam IPM Essen verstuurd

Let op: Spookfactuur GreenTech Amsterdam

Oplichters hebben hun pijlen op GreenTech-deelnemers gemunt. Bij ons op de redactie en bij andere bedrijven uit de sector zijn er malafide formulieren binnengekomen die ogenschijnlijk met de beurs te maken hebben, maar in werkelijkheid een driejarig contract voor een dubieuze website zijn.

Bij de brief komt een deels ingevuld formulier met bedrijfsgegevens. Wie het formulier aanvult en terugstuurt, kan jaarlijks een rekening van 1.212 euro verwachten voor vermelding in de International Fairs Directory. Het gaat ook nog eens om een contract voor de komende drie jaar.


Klik hier voor de vergroting.


In de kleine lettertjes staat dat het om een driejarig contract gaat. Klik hier voor een uitvergroting.

Contract
Het staat in de kleine lettertjes geschreven maar wie die niet volledig doorspit, gaat makkelijk de mist in en sluit ongewild dit contract af. Op het formulier staat namelijk de naam van de GreenTech Amsterdam vermeld, net als de naam van de RAI.

Bij deze daarom nogmaals: de organisatie van de GreenTech Amsterdam heeft niets te maken met het bedrijf International Fairs Directory en distantieert zich dan ook van deze formulieren. Aangeraden wordt deze formulieren niet in te vullen.

...


IPM Essen
Zojuist bereikt ons het bericht dat een bedrijf precies dezelfde factuur ontvangen heeft, maar dan uit naam van de IPM Essen. U bent maar gewaarschuwd.
Publicatiedatum: