Hint Installatietechniek gaat verder als Hinova

Vanaf begin dit jaar gaat Hint Installatietechniek verder onder de naam Hinova. Dit is niet alleen een naamswijziging maar ook een definitieve verandering in de werkzaamheden."Hint Installatietechniek (Hoogendoorn growth management dealer) is in 1993 opgericht als installatiebedrijf voor de glastuinbouw. Sinds die tijd hebben wij meerdere jaren van groei meegemaakt en ook vele aansprekende projecten gerealiseerd. Maar gedurende de crisistijd was het zwaar en hebben wij gekeken naar andere innovaties en mogelijkheden binnen de glastuinbouw."

Innovaties
Door de komst van Het Nieuwe Telen zag Hint Installatietechniek verschillende nieuwe kansen en is het zusterbedrijf Hinova opgericht. "Met dit bedrijf richten wij ons op innovaties voor een duurzamere glastuinbouw. Zo is het VentilationJet Systeem ontwikkeld, de verticale ventilator Hinovator en de PAR-A-SOL meetarm. Deze duurzame innovaties dragen bij aan het basisprincipe van Het Nieuwe Telen. Inmiddels sturen wij duizenden systemen draadloos via LoRa aan bij diverse tuinbouwondernemers in Nederland en daarbuiten. Met zeer goede resultaten: een optimaal gewasklimaat door gelijkmatige temperatuur, luchtvochtigheid en CO2."

Servicewerkzaamheden
"Door deze positieve ontwikkelingen voor Hinova en de afnemende servicewerkzaamheden voor Hint Installatietechniek hebben we in goed overleg servicewerkzaamheden overgedragen aan Horticoop."

Voor meer informatie:
Hinova
www.hinova.nl
info@hinova.nl
Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018