Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sri Lanka: Nederlandse ambassade organiseert bloemenevenement

Op woensdag 25 april waren afgevaardigden van de Nederlandse ambassade in Sri Lanka aanwezig in Trace Expert City met heerlijk geurende bloemen. Hun aanwezigheid was onderdeel van een serie evenementen die de ambassade heeft georganiseerd om de bloemensector in Sri Lanka en Nederland te eren. Het programma bestond uit een bloemschik wedstrijd, een expositie, en een trainingsworkshop met bloemspecialisten van het Nederlandse Wellant College. 

Het thema van dit jaar was Koningsdag. Het programma werd onder andere bijgewoond door Joanne Doornewaard, Ambassadeur van Nederland in Sri Lanka en de Maldiven, consultanten en bloemexperts uit Sri Lanka en Nederland.

Het evenement werd geopend met een speech van Ambassadeur Doornewaard: "Nederland staat bekend om zijn expertise en innovaties binnen de bloemensector en er is veel potentieel voor samenwerkingen tussen Nederland en Sri Lanka. Evenementen als deze zijn een voorbeeld van het motto van de samenwerking tussen Sri Lanka en Nederland: ‘Sri Lanka – The Netherlands: Old Friends – New Trends’.”

Klik hier om het gehele artikel op www.dailymirror.lk te lezen
Publicatiedatum: