Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
9 mei:

HortiHeroes Arena in teken van businessmodellen

Op woensdag 9 mei vindt de tweede editie van de HortiHeroes Arena in het World Horti Center in Naaldwijk plaats. Met dit inspiratie- en netwerkevent wil initiatiefnemer HortiHeroes ondernemingen helpen om binnen de glastuinbouwsector op grote schaal te vernieuwen door hen te inspireren en in contact te brengen met young professionals, startups en bedrijven uit andere sectoren.


Links: de eerste HortiHeroes Arena met presentator Rutger Mollee. Rechts: World Horti Center in Naaldwijk. Foto's: Maria van der Valk

Sprekers
HortiHeroes heeft voor deze editie van de HortiHeroes Arena twee ondernemers uitgenodigd om hun succesverhaal te delen en aan te tonen dat succes voor iedereen binnen handbereik is. Zo vertelt Judy Schnitger-Zwinkels van Nestlé hoe de tuinbouwsector zou kunnen opereren als een multinational met de input van en samenwerking met startups. Ook licht ze toe hoe transparantie en authenticiteit centraal staan bij het veroveren van de wereld. Daan Weddepohl van Peerby vertelt hoe hij een radicaal, maar economisch en duurzaam businessmodel bedacht als start-up en daarmee de eerste stap richting een deeleconomie zette. Dankzij het online platform Peerby huren inmiddels honderden buren elkaars spullen.

World Horti Center
De HortiHeroes Arena is een maandelijks terugkerend evenement, dat World Horti Center op de kaart zet als epicentrum op het gebied van innovatie binnen de food- & flowerindustrie. Om dit te realiseren, ontving HortiHeroes vorig jaar van het bedrijfsleven nog een som van 1 miljoen ter investering. De export van bloemen en planten vanuit Nederland is dit jaar goed voor 6 miljard euro. De export van landbouwgoederen in het algemeen zelfs voor 91,7 miljard. Nederland is daarmee dan ook een van de grootste handelspartners in de wereldwijde bloemen- en plantengroothandel.

Tijd:
16:00 uur: ontvangst
16:30 uur: start programma
18:00 uur: netwerken & borrel

Locatie:
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX, Naaldwijk

Aanmelden kan hier vóór 7 mei.

Voor meer informatie:
HortiHeroes
www.hortiheroes.com
info@hortiheroes.com
Publicatiedatum: