Allure by Berg RoseS

Van den Berg RoseS introduceert nieuw label

Op maandag 7 mei aanstaande introduceert Van den Berg RoseS een nieuw label naast het bestaande Berg RoseS- en Pride of Africa-label : Allure by Berg RoseS. Onder dit label zullen alleen stelen van het jonge gewas Avalanche+ gevoerd worden.

Allure by Berg RoseS onderscheidt zich naar eigen zeggen van de andere Avalanche+-rozen, omdat deze zijn geknipt van jonge Avalanche+ planten die nog een heel leven voor zich hebben. "Men kan zich voorstellen dat de jonge planten vol energie zitten, waarmee dan ook stevige stelen en grote bloemknoppen gevormd kunnen worden. En door de aanwezige kracht bloeien deze rozen van Allure by Berg RoseS ook iets langer."Strenge cameraselectie moet garanderen dat alleen de allerbeste rozen de naam Allure by Berg RoseS mogen voeren. De rozen zullen met name hun weg vinden naar de bloemist.

De rozen zullen worden geleverd met een Allure hanglabel, in een Allure hoes en in een Allure kraag. Het geheel heeft een exclusieve uitstraling die perfect aansluit bij de beoogde doelgroep. De rozen van Allure by Berg RoseS worden leverbaar in de maten 60-70-80-90 centimeter en uiteraard alleen in A1-kwaliteit.
 
Voor meer informatie:
Van den Berg RoseS
Zuideindseweg 25b
2645 BD Delfgauw
T: +31 (0)15 261 38 36
www.bergroses.com
 


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018