Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ontwikkelingsbedrijf HOT en SBGB stroomlijnen herkaveling

Ter modernisering van de boomkwekerijsector zijn Ontwikkelingsbedrijf HOT (Herstructurering en Ontwikkeling Tuinbouw) en Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop (SBGB) een samenwerking aangegaan. Met deze overeenkomst start SBGB de voorbereiding en ontwikkeling van projecten voor herverkavelingsgebieden in de regio Boskoop. Het ontwikkelingsbedrijf HOT is verantwoordelijk voor de verwerving en financiering.



SBGB bereidt de businesscases voor en legt deze ter goedkeuring aan het Ontwikkelingsbedrijf voor. Na goedkeuring van de businesscase faciliteert HOT de verwerving en financiering van de projecten.

De samenwerking heeft tot doel het proces van modernisering en herstructurering van de boomkwekerij in het gebied van de SBGB te faciliteren en te versnellen. Genoemde partners zien door nauwe samenwerking mogelijkheden om de realisatie van elkaars doelen te versterken: een duurzame en moderne tuinbouwsector in de Greenport gebieden.

Voorzitter Gerritsen van het SBGB (rechts op de foto) is blij met de samenwerking en verwacht hiermee kwekers, die hun bedrijf wensen te beƫindigen, te helpen en zo het risico op verrommeling van het gebied kan worden voorkomen.

bron: coalitiehot
Publicatiedatum: