Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wellwaij Belting

Twee mijlpalen in één

Wellwaij Belting viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Daarnaast gaat het Limburgse Beltco Systems B.V. haar activiteiten voortzetten onder de naam Wellwaij Belting Herkenbosch B.V. Twee mijlpalen waar het bedrijf uit Wormer vanzelfsprekend trots op is.



Ben Groot, algemeen directeur van Wellwaij Belting: “Evenals Wellwaij Belting, confectioneert Beltco Systems kunststof transport- en procesbanden voor de lichte en middelzware industrie. We werken al een aantal jaren samen en zijn beide onderdeel van de internationale YongLi Belting Group. Steeds vaker ontwikkelen we gezamenlijk specifieke transportbandoplossingen om tot een optimaal resultaat te komen. De naamswijziging is daarom een logische stap in de ontwikkeling van ons bedrijf. We zijn er van overtuigd dat we hiermee onze service en dienstverlening naar een nog hoger niveau brengen”.



Sinds 1993 ontwikkelt en produceert Wellwaij Belting kunststof transport- en procesbanden voor machinebouwers uit verschillende branches. Het bedrijf is specialist op het gebied van toepassingen binnen de landbouw, tuinbouw, AGF-verwerking en de verpakkingsmechanisatie. Door de jaren heen heeft het bedrijf een gezonde groei gerealiseerd. In 2017 is een nieuwe productieruimte in gebruik genomen en is het onderdeel geworden van de internationaal opererende YongLi Belting Group.

Voor meer informatie:
Wellwaij Belting
Bordwalserstraat 6
1531 RK Wormer
T: 075 – 631 39 17
www.wellwaij.com
Publicatiedatum: