Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vanaf 1 mei CC karren verrekenen via Ai2

Ai2 start vanaf 1 mei de dienst CC karren verrekenen via Container Centralen. Via deze samenwerking is het voor kwekers en klanten mogelijk om direct vanuit de EAB of het Ai2 Trade order bestand(XML) de karren administratief te laten verwerken door Container Centralen.

​Door deze nieuwe dienst wordt het voor sierteeltbedrijven eenvoudiger om direct zaken te doen zonder tussenkomst van Nederlandse Veilingen, Ai2 biedt hiermee een totaal afhandeling voor de hele transactie. Naast de verwerking van CC karren heeft Ai2 ook de XML invoice die er voor zorgt dat de facturen kunnen worden ingelezen in de handelspakketten, wat naar eigen zeggen zorgt voor een aanzienlijke administratieve verlichting.

Het Tarief voor deze administratieve dienst bedraagt 25 euro per maand per aangesloten bedrijf ongeacht het aantal debiteur nummers. De abonnementskosten voor deze dienst zullen in het eerste jaar alleen doorbelast worden aan de leverancier.


Voor meer informatie:
Ai2
Postbus 101
2420AC Nieuwkoop
T: 0297-744030
W: info@ai2.nl
www.ai2.nl

Publicatiedatum: