Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta presenteert nieuwe Impatiense walleriana serie Imara

De nieuwe Imara van Syngenta Flowers staat voor een doorbraak in Impatiens walleriana

Syngenta Flowers herintroduceert de Impatiens walleriana met de nieuwe Imara serie. De plant wordt in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Nederland op de markt gebracht.

Meeldauw

Sinds de wijdverspreide uitbraak van valse meeldauw in 2011 is de markt voor Impatiens walleriana drastisch gekrompen. Imara biedt echter weerstand tegen deze ziekte, zodat telers de populaire plant weer in productie kunnen nemen en retailers deze publiekslieveling weer op de verkooptafels kunnen zetten om zo de markt voor Impatiens walleriana opnieuw tot leven te brengen.


Guy Clapham

"Onze eerste proeven met de Imara Impatiens walleriana toonden beduidend meer weerstand tegen ziektes dan andere Impatiens walleriana die we hebben gekweekt. We zijn vooral onder de indruk van de plantbouw van Imara en hebben ontdekt dat deze zeer krachtig en bloemrijk is. We zijn enorm verheugd om Impatiens walleriana weer te kunnen kweken en we zijn er zeker van dat klanten heel blij zullen zijn om ze in hun tuin te hebben," aldus verkoopmanager Guy Clapham.



Klik hier voor meer informatie over de Imara.

Voor meer informatie:
Syngenta
www.syngenta.com
Publicatiedatum: