Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

bloomon presenteert cadeaubos: de Moederdagbos

Ter ere van alle moeders biedt bloomon voor het eerst een speciale editie, eenmalig te verkrijgen cadeaubos aan: de bloomon Moederdagbos. bloomon bezorgt de bossen op zaterdag 12 mei en op zondag 13 mei (Moederdag) bij moeders in heel Nederland. Het is voor het eerst dat bloomon bloemen op incidentele basis aanbiedt. De luxe Moederdagbos met extra veel bijzondere seizoensgebonden bloemen is zorgvuldig samengesteld door style director Anton van Duijn, die de bos - en de moeders - laat stralen. Om versheid van de bloemen te garanderen, is deze bos beschikbaar zolang de voorraad strekt. De Moederdagbos is tot en met vrijdag 11 mei 17.00 uur te bestellen via bloomon.nl/moederdag.


 
De Moederdagbos bevat onder meer de paarsblauwe delphinium, vurige celiosa, romantische campanula, de klassieke Franse tulp en de allereerste pioenroos van het seizoen. Style director Anton van Duijn koos de bloemen met zijn hart: "Iedere bloem staat synoniem voor liefde, dankbaarheid en zorgzaamheid. Doel van de Moederdagbos is moeders te verrassen met een heel bijzondere bos bloemen die, ook nog ruim na Moederdag, zorgt voor een stralende en gelukzalige glimlach bij alle moeders."

Speciale editie Moederdagbos, giftcard of giftpack aan huis geleverd
De Moederdagbos is verkrijgbaar via bloomon.nl/moederdag voor € 34,95. Daarnaast biedt bloomon speciaal voor deze gelegenheid de mogelijkheid een Moederdag giftcard ter waarde van drie medium bossen (à € 64,95) te laten bezorgen of een combinatie van Moederdagbos, giftcard en bijpassende vaas in het Moederdag giftpack (à € 99,90). Bij alle moederdagcadeaus zit een kaartje met een persoonlijk bericht van de afzender.


Moederdag giftpack: de Moederdagbos, giftcard ter waarde van drie medium bossen en bijpassende vaas

Eenmalige levering smaakt naar meer
bloomon werkte tot nu toe met bezorging van bloemen op abonnementsbasis, en zet hiermee nu ook een eerste stap richting de cadeaumarkt. bloomon speelt hiermee in op de toenemende vraag naar los te bestellen bloomon-bossen, bijvoorbeeld als cadeau. De online bloemenservice werkt tijds- en transportbesparend dankzij nauwe samenwerking met de kwekers, en het inzetten van eigen controleurs en bloemstylisten. Dit zorgt voor waarborging van de hoge kwaliteit, de lange houdbaarheid van de bossen, en de grenzeloze vrijheid in bloemenkeuze. Dankzij de sterk vereenvoudigde supply-chain zet bloomon hiermee een voorzichtige eerste stap richting het betreden van een nieuwe, aantrekkende markt.


Voor meer informatie:
Bloomon
Nieke Kempen
Head of PR & Communications
T: 06 - 48 622 695
E: nieke.kempen@bloomon.nl
www.bloomon.nl
Publicatiedatum: