roadshow Dümmen Orange

Chrysanten wederom aan de rol

‘Kas met bloeiproef op wielen’ is het inmiddels beproefde en bekende chrysanten roadshow concept van Dümmen Orange. Dit jaar brengt het bedrijf versie 2.0 van dit concept naar de handel. Nog altijd op wielen, maar nu met een nòg persoonlijker tintje.“Al drie jaar toeren we met chrysantenkas op wielen langs de veilingen in Nederland. We hechten namelijk veel waarde aan de feedback op onze producten van de professionals uit de handel. De opzet van Roadshow 1.0 had tot doel om zoveel mogelijk feedback op onze chrysanten bloeiproef te krijgen van de handel om te gebruiken in onze veredeling. En dat hebben we vervolgens ook gedaan. Maar we komen niet alleen halen, we geven ook terug. Daarom deze Roadshow 2.0 om de handel een terugkoppeling te geven op hetgeen we met hun feedback hebben gedaan. Zoals een update op de huidige ontwikkeling van de chrysanten rassen of wat de huidige status is van de ontwikkeling van de aangewezen veredelingsnummers,” aldus Harmke van der Plas, Senior Marketing Specialist chrysanten bij Dümmen Orange.

Rick Minck, als Category manager hét gezicht van het Roadshowconcept: “Het ‘Selection’ vak in de rijdende kas laat de chrysanten rassen zien die bij versie 1.0 zijn aangewezen als rassen met potentieel. Dit heeft geresulteerd in een aantal mooie (opkomende) introducties. Zoals de kleurvaste Veronica en Pina Colada, die opvielen door de heldere kleur en het frisse groene hart. Pina Colada is inmiddels een grote introductie die al verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Ook geven we aan wanneer een potentieel ras het veredelingsproces minder succesvol doorlopen heeft. Tot slot tonen we onze huidige bloeiproef met meer dan 90 nieuwe chrysanten nummers. Uit deze bloeiproef hebben we een selectie gemaakt van high potentials. Dit zijn dé rassen uit onze veredeling waar wij hoge verwachtingen van hebben. Een mooie preview van mogelijk opkomende introducties."

In week 17 en 18 rijdt Rick Minck met zijn bloeiende kas op wielen langs bij de veilingen in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg.


Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018