Nu al run op nieuwste YourLily boek

Nog voordat het nieuwste YourLily inspiratieboek wordt gelanceerd, zijn er al meer dan 2300 boekenverkocht. Het betreft boek nummer 4, de Interieur-editie, die in een oplage van 4000 is gedrukt.Een boek vol lelie arrangementen in combinatie met andere bloemen en interieurstyling.

Het inspiratieboek, inmiddels de 4e editie, is de jaarlijkse ‘bedrijfsfolder’ van YourLily en inspireert aljaren bloemisten en designers over heel de wereld. De kracht van het boek zit in het feit dat veel van de fotografie de lelie laat zien in combinatie met andere bloemen.De lelie is de perfecte bloem voor de aankleding van hotels, weddings en events. Het is een bloemmet een groots effect. En dat is terug te zien in de geïnteresseerden voor het boek waaronderkwekers, handelsbedrijven, bloemisten maar ook eventplanners en grote hotels.

Op woensdag 2 mei vindt de jaarlijkse Lelie-dag plaats in Keukenhof. Na de officiële opening van deLelieshow zal tijdens het YourLily-boekendiner het eerste exemplaar, onder toeziend oog van deuitgenodigde handelaren, kwekers en andere stakeholders, uitgereikt gaan worden aan Dennis vander Lubbe, de nieuwe directeur van Bloemenbureau Holland.

Bent u ook geïnteresseerd in het YourLily inspiratieboek, de interieur-editie? Neem dan contact op via Info@yourlily.com.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018