Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martin Spekle, Albers Alligator:

“Spankleden zijn de oplossing voor algproblemen in smalle bassins”

Tholen - Bij Royal Peppers in Zevenhuizen wordt hard gewerkt om definitief een punt te zetten achter algengroei in het bassin. Gezien de geringe breedte van de bassins kan alleen met behulp van een gespannen afdekking een functionele afdekking gerealiseerd worden die het gehele wateroppervlak afdekt. Smalle bassins worden met de spankleden volledig afgedicht. Martin Spekle, Albers Alligator: "Er blijft dus geen 'sloot' meer over aan de zijkant. Er is veel vraag naar dit systeem."


 
Albers Alligator heeft in opdracht van Loonbedrijf J. van Etten bij Grasveld Royal Peppers in Zevenhuizen een gespannen afdekking voor waterbassins geleverd en gemonteerd met een lengte van ca. 780 m¹. Over een paar weken wordt nog eens ca 732 m¹ op dezelfde wijze afgedekt.

Windvast
Het dek staat altijd gespannen over het bassinwater, ongeacht het waterniveau. Het dek wordt met met behulp van zware RVS ratels afgespannen. De spandekken kunnen onderling gekoppeld worden met schuifprofielen zodat de bassins altijd toegankelijk blijven. Er is geen taludbescherming nodig. Dit systeem is windvast. En de spankleden kunnen voorzien worden van toegangsluiken/mangaten.

Voor meer informatie:
Albers Alligator
www.albersalligator.com
info@albersalligator.com

Martin Spekle
Tel.: 317 419 144


Publicatiedatum: