Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

A la carte bestellen bij Arend Roses

Met drie vestigingen behoort Arend Roses tot de grotere rozenkwekerijen van Nederland. Na vroeger al eens 'geroken' te hebben aan het Preferred Supplierschap is de kweker nu echt tot het elitecorps der leveranciers van FleuraMetz toegetreden. Niels van Starkenburg en Pieter Filius, beiden Sales Manager, leggen uit waarom.



"Momenteel zijn acht van de tien soorten rozen die wij kweken, waaronder de helderrode Red Eagle, exclusief bij ons verkrijgbaar. Samen met de altijd stabiele en populaire Avalanche+ en Pink Avalanche+ bieden wij de klant een totaalpakket. Meer dan ooit is het daarom interessant voor ons om Preferred Supplier te worden. Maar dit geldt voor beide partijen: FleuraMetz kan het rozenassortiment uitbreiden met unieke soorten en wij profiteren van hun omvangrijke netwerk van betere bloemisten."



Altijd beschikbaar
Door de voorraden te koppelen aan de FleuraMetz-webshop kan Arend Roses de FleuraMetz-klant ‘live’ uit voorraad bedienen. Niels: "Wij noemen dit à la carte leveren. Tel daarbij op dat wij de verpakking, het aantal stelen op een bos en het al dan niet toevoegen van een barcode aan de verpakking allemaal kunnen afstemmen op de wensen van de klant." Cees van der Plas, rozeninkoper bij FleuraMetz: "De rozen van Arend Roses zijn daarnaast altijd beschikbaar. Er wordt nooit ‘nee’ verkocht, ze komen altijd met een oplossing."



Voor meer informatie:
FleuraMetz
www.fleurametz.com
Publicatiedatum: