Hillier gaat voor Gold-rush op Chelsea Flower Show

Hydrangea aspera Goldrush (‘Giel’PBR) wordt exclusief door de Engelse kweker Hillier geïntroduceerd op de Chelsea Flower Show 2018. Hillier heeft een record aantal gouden medailles in de wacht gesleept bij eerdere edities van de Chelsea “New Plant Competition”, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen.


 
De Goldrush is een prachtige nieuwe toevoeging aan het sortiment. In het voorjaar loopt het unieke blad van Goldrush uit in gouden en oranje kleuren. Het blad verandert vervolgens in goudgeel en is gedurende de zomer groen. Goldrush bloeit in de zomer met mooie paars met witte bloemen en wordt ca. 1.50 – 2.00m hoog en 1.00m breed. Goldrush staat graag in de zon in een vochtige maar goed doorlaatbare grond. Goldrush is goed toe te passen in heesterborders, in gemengde containers en als solitair op balkon of terras. Deze winterharde Hydrangea aspera is ook eenvoudig te vermeerderen.


 
De veredelaar is Boomkwekerij Coonen uit Baarlo en het management wordt gevoerd door Plantipp BV. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat met al deze fantastische eigenschappen, Hydrangea Goldrush een winnaar is!Voor meer informatie:
Plantipp B.V.
www.plantipp.eu


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018