Foto's Iran Green Trade Fair

Iraanse tuinbouw is booming

Na Oekraïne en Kazachstan vond afgelopen week ook nog een tuinbouwbeurs plaats in Teheran, Iran. Aldaar, in het Tehran Exhibition Center, werd voor de derde maal een goed bezette en bezochte International Iran Green Trade Fair IGTF georganiseerd. T.o.v. vorige jaar was de beurs met 200% gegroeid en prezen 119 bedrijven, op een beursoppervlak van 6.000 m2, de diensten en producten aan op de lokale markt.

Daarmee is de beurs het grootste tuinbouwevenement in zijn soort. Gespreid over drie dagen werden 7.500 bezoekers verwelkomd, afkomstig uit alle tuinbouwgerelateerde sectoren: groenten, fruit, bloemen en potplanten.


Klik hier voor een uitgebreide foto-impressie. Onder de deelnemers ook een stevige Nederlandse vertegenwoordiging, waaronder: Anthura, Berg Hortimotive, Certhon, De Gier, Debets Schalke, Delphy, Dummen Orangs, Flowerbulbs Online, Gakon, Green Business Netherlands, Greneth Plants, KGP, Konst Alstroemeria, Koppert, KUBO, Prins Group, Priva, Ridder, Rijk Zwaan, Stolze, Svensson, United Selections en ZF Agri.


‘Holland Paviljoen op #IGTF geopend door Ambassadeur Susanna Terstal. (bron: Twitter @HollandHortiInt)


Veel belangstelling voor de presentie van Loek Hermans op de IGTF beurs over visie Topsector T&U en Holland Horti International. (
bron: Twitter‏ @AgroTeheran)

Volgens HPP, die wederom de organisatie voor diens rekening genomen had, is voor de editie van volgend jaar alvast de aangrenzende hal gereserveerd. Daarmee komt het beursoppervlak op 9.000m2, nog eens 50% groter dus. Naar eigen verwachting zullen dan vooral nog meer technische toeleveranciers, zowel Iraanse als buitenlandse partijen, acte de présence geven. De volgende IGTF zal worden gehouden van 17 t/m 19 april 2019.Klik hier voor een uitgebreide foto-impressie gemaakt en ons toegezonden door Jasper van Dijk, HPP.

Meer informatie over de IGTF vindt u hier.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018