Tender haalbaarheidsstudie voor Jordaanse bloemenveiling

De Gemeente van Amman, Jordanië, heeft een internationale tender gepubliceerd voor het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie en ontwerp voor een bloemenveiling in Amman. De tender is gepubliceerd op 10 april en zal sluiten op 28 mei. Kijk voor meer informatie over de tender op de websites van DG Market en de Amman Tenders Department.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt deze opdracht, die met name interessant is voor Nederlandse bedrijven met expertise in de (agro)logistiek en haalbaarheidsstudies. Geïnteresseerde Nederlandse bedrijven worden geacht om een Jordaanse partij te subcontracten (= een lokale tendervoorwaarde). De Nederlandse ambassade in Amman en de Jordan Engineers Association kunnen hierbij helpen. Voor algemene vragen kunt u terecht bij RVO.

Develop2Build

RVO steunt dit project met het financieringsinstrument Develop2Build, waarmee steun wordt geboden aan overheden met een schenking voor studies, die nodig zijn om een infrastructureel project van de grond te krijgen. Hieronder vallen onder andere het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, milieueffectrapportages en/of een conceptueel ontwerp. Royal FloraHolland is betrokken geweest in het voortraject en kan tijdens de studies betrokken worden. Develop2Build zal dit proces faciliteren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Develop2Build.

bron: Topsector Tuinbouw & Uitgangsmateriaal

beeld: JEA

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018