Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Feestelijke eerste paal geslagen nieuwe productiefaciliteit Bosman Van Zaal

Op bedrijventerrein Greenpark Aalsmeer is op 11 april jl. de eerste paal geslagen voor de nieuwe productiefaciliteit met kantoor voor Bosman Van Zaal. Heembouw realiseert de nieuwe huisvesting naar een ontwerp van Habeon Architecten. Marco Braam, CEO van Bosman Van Zaal, verrichte samen met zijn drie zoons (Nick, Twan en Bart) de feestelijke handeling in aanwezigheid van Ad Verburg, wethouder Economische Zaken van de gemeente Aalsmeer, gebiedsontwikkelaar SADC, de vertegenwoordigers van de belangrijkste bouwteampartners, medewerkers van Bosman Van Zaal en de omwonenden.



Gezonde groei
Als partner voor crop science bedrijven, vermeerderaars, professionele kwekers en investeerders helpt Bosman Van Zaal de vernieuwers bij het innoveren. Bosman Van Zaal creëert naar eigen zeggen oplossingen en systemen die nodig zijn om haar partners succesvol te maken, van voedsel tot cosmetica, van farmacie tot geneeskunde. Of het nu gaat om kassen in Polen of Rwanda of het ontwerpen van geïntegreerde softwaresystemen in Amerika of Australië. De combinatie van ontwerp en realisatie van alle tuinbouwdisciplines binnen één bedrijf zorgt ervoor dat Bosman Van Zaal een gezonde groei doormaakt. De nieuwe locatie, met 16.266 m² BVO, is daarop voorbereid en gaat plaats bieden aan meer dan 200 medewerkers, die nu nog op twee aparte locaties gehuisvest zijn.



Heembouw zal de nieuwe locatie voor Bosman Van Zaal in december 2018 opleveren.

Voor meer informatie:
Bosman Van Zaal
www.bosmanvanzaal.com
info@bosmanvanzaal.com
Publicatiedatum: