Floral Fundamentals gaat naar RHS Chelsea Flower Show

Floral Fundamentals neemt deel aan de RHS Chelsea Flower Show 2018. Dit evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers en Floral Fundamentals ziet dit als een perfecte gelegenheid om de prachtige bloemen, de planten en het groen die hun partners produceren voor het voetlicht te brengen.



Het ontwerpteam van ambassadeurs wordt geleid door de in Londen gevestigde bloemist Morgan Douglas Nuth, die ervoor gezorgd heeft dat Floral Fundamentals mag deelnemen. De andere ambassadeurs zijn Laura Leong (GB), Hans Zijlstra (Nederland), Jimmy Englund (Zweden), Elisabeth Schoenemann (Duitsland), Agna Maertens (België), Mariann Holmen (Noorwegen) en Stefan Van Berlo (België) met Sue Phillips (GB) redacteur van het gratis digitale tijdschrift Floral Fundamentals, die zorgt voor veel fotografie van de opbouw zodat partners kunnen zien wat er met hun kostbare bloemen en planten is gebeurd.



De RHS Chelsea Flower Show 2018 is geopend van 22 - 27 mei en meer informatie over tickets is te vinden op www.RHS.org De enige dag voor de pers is maandag 21 mei en we hebben gehoord dat een lid van het team in aanmerking komt om te worden voorgesteld aan HKH Koningin Elizabeth.


Voor meer informatie:
Floral Fundamentals
Tineke Vreeken
T: +31 6 16393665
E: tineke@floralfundamentals.com
www.FloralFundamentals.com


Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018