Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floral Fundamentals gaat naar RHS Chelsea Flower Show

Floral Fundamentals neemt deel aan de RHS Chelsea Flower Show 2018. Dit evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers en Floral Fundamentals ziet dit als een perfecte gelegenheid om de prachtige bloemen, de planten en het groen die hun partners produceren voor het voetlicht te brengen.



Het ontwerpteam van ambassadeurs wordt geleid door de in Londen gevestigde bloemist Morgan Douglas Nuth, die ervoor gezorgd heeft dat Floral Fundamentals mag deelnemen. De andere ambassadeurs zijn Laura Leong (GB), Hans Zijlstra (Nederland), Jimmy Englund (Zweden), Elisabeth Schoenemann (Duitsland), Agna Maertens (Belgiƫ), Mariann Holmen (Noorwegen) en Stefan Van Berlo (Belgiƫ) met Sue Phillips (GB) redacteur van het gratis digitale tijdschrift Floral Fundamentals, die zorgt voor veel fotografie van de opbouw zodat partners kunnen zien wat er met hun kostbare bloemen en planten is gebeurd.



De RHS Chelsea Flower Show 2018 is geopend van 22 - 27 mei en meer informatie over tickets is te vinden op www.RHS.org De enige dag voor de pers is maandag 21 mei en we hebben gehoord dat een lid van het team in aanmerking komt om te worden voorgesteld aan HKH Koningin Elizabeth.


Voor meer informatie:
Floral Fundamentals
Tineke Vreeken
T: +31 6 16393665
E: tineke@floralfundamentals.com
www.FloralFundamentals.com

Publicatiedatum: