Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leliekwekerij Gentily breidt uit met 2,2 ha

Op 15 maart heeft leliekwekerij Gentily de kas van Miracle Flowers in ’s-Gravenzande aangekocht. Het bedrijf, dat sinds 2016 onder de naam “Gentily” opereert, bestaat met de aankoop van de extra locatie uit totaal 5 locaties. De nieuwe bedrijfslocatie aan de Heenweg in ’s-Gravenzande beschikt over moderne apparatuur die zeer geschikt is voor de lelieteelt. In deze kas van 22.000 m2 zullen naar verwachting 2.900.000 extra lelies op jaarbasis geproduceerd worden.


Vooraanzicht van de nieuwe locatie aan de Heenweg

Momenteel wordt de kas nog gebruikt voor teelt van lisianthus. Aangezien de lisianthus- en lelieteelt veel overeenkomsten hebben in belichting, stoken en het telen in de volle grond, zal men naar eigen weinig aanpassingen nodig hebben voor de teeltwisseling. In augustus vindt de sleuteloverdracht plaats en wordt het bedrijf ingericht als 'hoofdlocatie' waar bezoekers van harte welkom zijn.

Over Gentily

Gentily heeft een lange historie aan ervaring, kennis en ambacht in de kwekersfamilies Groenewegen en Steekelenburg. Sinds 2013 is er een samenwerkingsverband ontstaan tussen de leliekwekers Fa. Kwekerij de Adelaar en Natuurlijk Goed. In 2016 is dit verband officieel bezegeld door verder te gaan handelen onder eenzelfde naam: Gentily.

Voor meer informatie:
Gentily
Oudedijk 1
2676 NC Maasdijk
T: +31 (0)174 512 925
M: +31 (0)6 38 63 32 56
E: info@gentily.nl
www.gentily.nl
Publicatiedatum: