Lex Ebus treedt af als voorzitter VGB

Lex Ebus, die sinds juni 2016 voorzitter is van de VGB, treedt om gezondheidsredenen per direct af. Lex Ebus heeft de VGB de afgelopen twee jaar door een roerige tijd geloodst en het bestuur is hem daar zeer erkentelijk voor. Onder leiding van Lex Ebus heeft een reorganisatie plaatsgevonden en is de VGB gestart met een herijking van taken en activiteiten. Lex Ebus blijft als bestuurslid betrokken bij de VGB.


 
Het bestuur van de VGB is verheugd te kunnen melden dat de heer Cees van der Meij, directeur grootaandeelhouder van Royal Lemkes uit Bleiswijk, het voorzitterschap ad-interim op zich wil nemen. Het bestuur draagt hem hiertoe voor aan de Algemene ledenvergadering die op 14 juni a.s. plaatsvindt.
 
Vooruitlopend op de ledenvergadering neemt Cees van der Meij het stokje al over van Lex Ebus. Met zijn bestuurlijke ervaring brengt hij veel kennis mee. De VGB is ervan overtuigd dat hij samen met het bestuur en de directie een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verder uitwerken van de VGB-visie en bij een aantal ontwikkelingen in de sierteeltsector waar de VGB op korte termijn grote stappen denkt te kunnen nemen.

bron: VGB

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018