Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voormalig Potveer Sales team versterkt Bercomex

Voormalig Potveer vertegenwoordigers Piet Stroet en Mathijs van Langen versterken sinds deze week het Bercomex Sales team. Vorige week maakte Bercomex bekend na recent faillissement van Potveer het merk, de service en een deel van de producten over te nemen.



Kennis blijft behouden
Voormalig eigenaar van Potveer, Piet Stroet, is blij met deze ontwikkeling: “Het lijkt misschien een opmerkelijke stap, maar zo blijft onze kennis behouden en onze voormalige Potveer-klanten zien bekende gezichten.” Mathijs van Langen: “We blijven zo onze passie voor het vak en de sector inzetten om voor kwekers tot de best passende oplossingen te komen. Nu met een nog uitgebreider portfolio aan producten.” Beiden zullen zowel Potveer- als Bercomex-oplossingen vertegenwoordigen.

Contact
Voor meer informatie of contact kunnen voormalig Potveer-relaties contact opnemen via 0229 50 21 50 of sales@bercomex.com. De vertegenwoordigers zullen binnenkort ook weer bereikbaar zijn op hun oude mobiele nummers.



Voor meer informatie:
Bercomex
Verlengde Lageweg 10
1628 PM Hoorn
T: +31 (0) 229 – 50 21 50
www.bercomex.com
Publicatiedatum: