Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage California Spring Trials 2018

Californië was afgelopen week het middelpunt van de Amerikaanse sierteelt. Kwekers, distributeurs en retailers en nog veel meer uit de sector bezochten 17 locaties tijdens de California Spring Trials. De deelnemende bedrijven, met name de veredelaars, toonden hun nieuwste variëteiten, concepten en andere innovaties. Onze Engelse zustersite FloralDaily was erbij en dit leverde een aantal fraaie plaatjes op.

Klik hier voor de fotoreportage.


Tip: Sta jij (of je collega's) ook op de foto en wil je jezelf terugvinden? Gebruik dan de zoekfunctie en vul je naam of bedrijfsnaam in.

Ondanks de hoeveelheid verschillende variëteiten die gepresenteerd werden, zijn er toch een aantal opvallende trends op te merken. In zijn algemeenheid zijn planten met grote bloemen, containers met combinaties, geurende variëteiten en varieteiten die insecten aantrekken erg populair. Daarnaast werd het gemak van kweken, transporteren, de variëteit presenteren en onderhouden in het schap en voor de consument thuis goed uitgelicht.

In de fotoreportage krijg je een goede impressie van het evenement. In volgende artikelen zullen we meer noviteiten van de verschillende veredelaars uitlichten.