Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gekkenhuis bij de productie van schermmiddelen

“Het is gekkenhuis hier. Ik heb er geen andere woorden voor,” vertelt Barry Zuidgeest, salesmanager Mardenkro. Door het mooie weer in Nederland is de vraag naar schermmiddelen deze week extreem hoog. De productie bij Mardenkro in Baarle-Nassau draait bijna 24 uur per dag met verschillende ploegen om de behoeftes van telers te ondersteunen. Zuidgeest: “zelfs onze verkopers worden op dit moment ingezet bij de productie, want nee verkopen bij de klant is geen optie.”



Met het hele team worden inmiddels op meerdere productielijnen de coatings geproduceerd. Deze hoge capaciteit is nodig vanwege leveringen van soms meer dan 200 pallets per dag. De pallets staan, naast ReduSol, ook steeds vaker vol met nieuwere coatings zoals ReduFuse IR en ReduFlex Blue. “We zien dat klanten steeds meer op zoek gaan naar coatings die goed aansluiten bij hun eigen teelt. Er is altijd wel een coating uit de ReduSystems reeks die aansluit aan bij de behoefte van de teler,” vertelt Zuidgeest.

De medewerkers hebben tot nu toe nog geen stress door de hoge productiepiek. Alle teams van Mardenkro werken samen. Zuidgeest: “Ondanks dat iedereen extra uren moet draaien, zorgt het ook voor verbinding. Door de goede samenwerking loopt alles gelukkig heel vlot. Nu maar hopen op een mooie zomer!”

Voor meer informatie:
Mardenkro
Geerstraat 8
5111 PS Baarle-Nassau
T: +31 (0)13 507 70 69
sales@redusystems.com
www.redusystems.com
Publicatiedatum: