Interieurbloggers gaan bloeichallenge aan

Populaire interieurbloggers gaan op verzoek van kwekers de bloeiperiode van Magical kamerhortensia’s testen. In de vorm van een ‘challenge’ gaan onder meer bloggers Draad & Spijker, Interiortwin en Styled by Sabine hun ervaringen delen. Gedurende de bloeiperiode krijgen hun volgers regelmatig updates.


De bloggers die de uitdaging aangaan zijn onder meer Ilse van Interiortwin (fotocredit: Interiortwin), Sanne van Draad & Spijker (fotocredit: Draad & Spijker) en Sabine van Styled by Sabine (fotocredit: Styled by Sabine)

Sandra van der Knaap, marketingmanager van Magical: “Vorig jaar zijn we gestart met de bloeichallenge. De reacties van consumenten waren overweldigend en ook tuincentra en bloemisten zijn zeer enthousiast. Het is daarom niet meer dan logisch om onze actie voort te zetten. We hebben dit jaar gekozen voor interieurbloggers met ieder een eigen stijl. Daardoor laten we zien dat Magical kamerhortensia’s in elk interieur tot hun recht komen.” De bloeichallenge loopt vanaf half april.


Sandra van der Knaap

Extra lang
Hoewel de Magical kamerhortensia's een 150 dagen bloeigarantie hebben, is een bloeiperiode van 200 dagen ook goed haalbaar. Van der Knaap: “Deze hortensia’s zijn bijzonder sterk en de belangrijkste voorwaarden voor succes zijn een lichte standplaats en regelmatig watergeven.” Een andere bijzondere eigenschap van de Magical-planten is het kleurenspel. De bloemen veranderen 2 tot 3 keer van kleur. Van blauw of roze naar lichtgroen en donkergroen. Om consumentenaankopen te bevorderen, zullen de Magical kamerhortensia’s in april en mei veelvuldig te zien zijn in het populaire tv-programma Robs Grote Tuinverbouwing op SBS6.

Magical kamerhortensia’s zijn verkrijgbaar in twee kleuren (roze en blauw) en in verschillende potmaten (10.5, 12 en 14 cm).


Voor meer informatie:
Magical Colours your Home
Rijneveld 122 a
2771 XR Boskoop
T +31 (0)172 21 70 90
F +31 (0)172 21 81 97
info@magicalcoloursyourhome.com
www.magicalcoloursyourhome.com
 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018