Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Parfum Flower Company voegt zich bij Dutch Flower Group

Opnieuw uitbreiding voor de Dutch Flower Group. Deze keer voegt Parfum Flower Company (PFC) zich bij de club. PFC is marktleider op het gebied van geurende rozen en vermarkt deze vanuit haar vestiging in Nederland, naar vele bestemmingen wereldwijd.

Voor Dutch Flower Group is het de derde overname in korte tijd. Vorige maand werd aangekondigd dat My Peony Society onderdeel werd van Dutch Flower Groep en begin deze maand was het de beurt aan The USA Bouquet Company.


Wouter de Vries, algemeen directeur PFC

"Binnen Dutch Flower Group zal PFC een eigen positie innemen op dit onderscheidende pakket van rozen en via het platform van Coloríginz werken aan verdere uitbouw van haar marktpositie", meldt de organisatie.

De directie van PFC blijft ongewijzigd, Wouter de Vries (algemeen directeur) zal leiding blijven geven aan dit nieuwe onderdeel binnen DFG. Medio juli 2018 zal PFC verhuizen naar een eigen onderkomen aan de Cotoneaster 70 op het bedrijventerrein Zuid in De Kwakel.

“Met het sterke onderscheidend vermogen van Parfum Flower Company zien wij grote kansen voor uitbouw van de marktpositie in deze strategische alliantie. Met name het internationale netwerk van exporterende groothandelsbedrijven, waar DFG mee samenwerkt, zal hier een grote bijdrage aan kunnen leveren,” aldus De Vries.

Voor meer informatie:
Dutch Flower Group
+31 297 38 93 89
info@dfg.nl
www.dfg.nl
Publicatiedatum: