Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Selecta One heeft nieuwe Dianthus en Voorjaarbloeiers catalogi

Selecta One heeft zijn nieuwe catalogi van de Dianthus en Voorjaarbloeiers van dit seizoen gepubliceerd. 

In 2017 besloot het bedrijf een nieuwe verkoopstrategie te proberen met een speciale potanjer door een landelijke consumentencampagne op te zetten. Voor de mini-anjer Pink Kisses gaan ze verder met deze aanpak, onder de slogan "Pink Kisses as beautiful as our friendship".

De veredelaar heeft een nieuwe kleurrijke tri-color aan het bestaande potanjer assortiment toegevoegd: Peach Party, Early Love en Purple Wedding.

De tweede editie van de Voorjaarbloeiers catalogus brengt je in lentesferen en biedt weerbestendige variëteiten in prachtige kleuren, wat vooral belangrijk is op de markt in deze tijd van het jaar. The Aubrieta serie, die bekend staat om zijn homogene groei en vroege bloei, is uitgebreid met twee nieuwe kleurrijke anjers uit het eigen kweekprogramma van het bedrijf. Een nieuwe exemplaar in een rijke bordeauxrode kleur, zorgt voor uitbreiding van de Calynopsis serie, en de Pericallis serie Senetti bestaat nu uit zeven vroeg bloeiende anjers in moderne kleuren, inclusief een paarse. Een andere in een hemelblauwe kleur is de Lithodora diffusa Heavenly Blue.

Voor meer informatie:  
Selecta One
www.selecta-­one.com
Publicatiedatum: