Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
SK Roses breidt assortiment uit

"Honey Avalanche+ gaat goed samen met witte roos"

Lichtgroene accentjes aan de buitenkant van de knop, die opengaat met bloemblaadjes waarvan de onderkant een diepere kleur roze heeft dan de bovenkant: Honey Avalanche+ is een sierlijke roos met een levendige uitstraling. SK Roses voegt de roos toe aan het assortiment.

"We telen al jaren topkwaliteit witte Avalanche+," zegt Marc Koene van kweker SK Roses. "Om op dat niveau ook een andere kleur aan te kunnen bieden en zo ons assortiment te verruimen, was best een uitdaging. We hebben gekozen voor Honey Avalanche+ omdat de kleur prachtig samengaat met de witte roos. Het is een heel warme nuance roze, romantisch, maar ook ontwapenend zodat je elk boeket iets liefs mee kunt geven."



De roos die altijd helemaal opengaat
Avalanche+ is een Nederlandse roos die al veel prijzen heeft gewonnen. De roos, gecreëerd door Dümmen Orange, is zeer sterk, biedt een indrukwekkend vaasleven tot wel 14 dagen en heeft een unieke eigenschap: de grote knop bloeit altijd helemaal open. Daarnaast heeft Avalanche+ zacht kruidachtig blad en een uitstraling die al vele royal en celebrity bruiloften heeft gesierd. De roos is jaarrond verkrijgbaar is in wit en diverse pastelkleuren, waaronder nu dus ook het warme chantilly-roze van Honey+.

Honey+ voor een zachte, zoete zomer

"Als kweker hebben we een naam hoog te houden," zegt Koene. "Dus we hebben Honey Avalanche+ op alle denkbare manieren getest om er zeker van te zijn dat de roos aan onze hoge eisen voldoet. Honey+ kwam met vlag en wimpel overal doorheen. Het is een geweldige kleur voor liefdevolle Moederdagarrangementen, lente- en zomerboeketten en voor bruidswerk: aanwezig, maar toch zacht en warm. In combinatie met witte Avalanche+ rozen lijkt de kleur wat dieper en omdat er een zweem van blauw inzit, kleurt Honey+ schitterend met paars en parelmoeraccenten. We kunnen niet wachten om te zien wat bloemisten er voor moois mee zullen maken."

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: