Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Priva benoemt Bram Koppert tot General Manager Asia

Op 16 april 2018 kondigde Priva de benoeming aan van Bram Koppert tot General Manager Asia. Dit bevestigt volgens Priva dat het bedrijf een volgende stap zet in het opbouwen van zijn groeiende Aziatische markt.



In zijn vorige functie als Manager Asia Pacific bij Koppert Biological Systems was Bram verantwoordelijk voor het management van de verkoop- en ontwikkelteams in Azië. "Zijn ervaring en bewezen reputatie maken de benoeming van Bram Koppert een logische keuze," aldus Priva.

Duurzame groei
Bram Koppert: "Het is een ongelooflijke kans om in China en de bredere Aziatische tuinbouwsector te werken. Ik heb een passie voor duurzame land- en tuinbouw en voor de kansen die Azië te bieden heeft. De voortdurende ontwikkeling van de economieën, mensen, inkomens, de levensstandaard en stedelijke gebieden zijn gewoon prachtig om te zien en het heeft een enorme invloed op ons bedrijf. Werken bij Priva stelt mij in staat een bijdrage te leveren aan de duurzame groei van de tuinbouw, dat is fascinerend en een eer voor mij. Daarom ben ik blij met de mogelijkheid om Priva's activiteiten in Azië te leiden."

Chinese markt
Meiny Prins, CEO van Priva, legt de benoeming van Bram Koppert uit:
"We zijn verheugd aan te kondigen dat Bram Koppert de functie van General Manager Asia heeft aanvaard. Deze functie is cruciaal is voor ons bedrijf. Het is ongeveer 25 jaar geleden dat Priva voor het eerst voet zette op de Chinese markt en iets meer dan 10 jaar geleden dat we ons eerste kantoor in Beijing openden. Inmiddels hebben we een niveau bereikt in de professionalisering van ons verkoop- en dienstenaanbod op de Aziatische markt, dat een volgende stap vereist."

"Met Bram Koppert in de functie van General Manager kunnen we echt beginnen met het opbouwen van een solide marktpositie in de regio. Bram heeft veel kennis van de tuinbouwsector en woont al enkele jaren in China. Hij is in staat om een brug te slaan tussen Nederland en China. Zijn ervaring en bewezen reputatie passen goed bij onze kansen en uitdagingen op de Chinese en Aziatische markt. Bram start in De Lier en zal vanaf 1 september 2018 in China gevestigd zijn. We verwelkomen Bram en wensen hem en zijn gezin het allerbeste in China. "

Voor meer informatie:
Priva
www.priva.com
contact.priva@priva.nl

Publicatiedatum: