Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemen en planten op hun mooist tijdens het Aalsmeer Flower Festival

Op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni vindt het Aalsmeer Flower Festival plaats. Het evenement laat bloemen en planten op hun mooist zien en verrast bezoekers met kunst, design en food. Bloemen en planten staan dit weekend in het middelpunt.

Er is vertier voor jong en oud, metdemonstraties, workshops, bijzondere tentoonstellingen, live muziek en natuurlijk lekker eten en drinken. Dit jaar vinden de Hana Ike Battles plaats: korte, snelle wedstrijden tussen bloemstilisten naar Japans voorbeeld. Speciaal voor het festival komen twee Japanse toparrangeurs naar Aalsmeer, waar zij de strijd aangaan met Nederlandse bloemsierkunstenaars. Een van de sponsors van het festival, Chrysal, levert producten voor de arrangeurs zodat zij alles uit de wedstrijd kunnen halen. De spray Chrysal Glory hydrateert bloemen zonder dat ze daarvoor op water hoeven te staan. Chrysal Leafshine geeft direct glans aan groene planten en bladeren in de designs van de arrangeurs.

Natuurlijk is het belangrijk dat deze het hele festival op hun mooist zijn. Daarom sponsort Chrysal diverse producten om hiervoor te zorgen. De arrangeurs van de Hana Ike Battles kunnen alles uit de wedstrijd halen met producten van Chrysal zoals Chrysal Glory en Chrysal Leafshine.

Kijk voor meer informatie op de website www.aalsmeerflowerfestival.nl.

Voor meer informatie:
Chrysal Benelux
Gooimeer 7
1411 DD Naarden
T: +31 (0)35 69 55 888
F: +31 (0)35 69 55 822
E: info@chrysal.nl
www.chrysal.nl
Publicatiedatum: