Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
na brand

Open dag vernieuwd pand WTV Westland

Kortsluiting was 14 december 2017 de oorzaak van een brand in het bedrijvencomplex aan de Transportweg 7 in Maasdijk. Deskundig ingrijpen van alle regionale brandweerkorpsen heeft een grote uitslaande brand voorkomen maar de roetschade was gigantisch. Het volledige interieur moest worden vernieuwd. Na vier maanden van hard werken kon het complex weer in gebruik worden genomen. Akkerman Trucks & Trailers, Dubbeldam Schadeherstel en Westland Trailer Verhuur WTV openden de deuren.



Zaterdag 14 april stonden voor klanten en belangstellenden alle deuren open. De weersvoorspellingen beloofde zon en bij zulk mooi weer hoort nu eenmaal een barbecue.



Circa 400 personen konden aansluiten voor een lekker stukje vlees, natuurlijk vergezeld van een drankje. Goede muziek, een springkussen, een bots-simulator, showtrucks, demonstraties van toegepaste technieken in schadeherstel en de mogelijkheden voor het huren van trailers, voor iedereen wel wat interessants.

De ondernemingen zijn weer vol in bedrijf!

Voor meer informatie:
WTV Westland B.V.
Transportweg 7
NL 2676LM Maasdijk
Ron Harsveld
T: +31 174 540 336
M: +31 651 567 546
E: info@westlandtruckservice.nl
www.wtvwestland.nl

Publicatiedatum: