Royal Brinkman reikt drone uit aan kwekerij Hannen

Rond de IPM in Essen heeft Royal Brinkman een speciale winactie gepromoot: iedereen die tussen 22 januari en 4 maart een bestelling via de Royal Brinkman Webshop plaatste, maakte kans op een drone van DJI. Onlangs werd de drone overhandigd door accountmanager Roel Lommen aan de gelukkig winnaar Topfpflanzen Hannen uit Kleve, Duitsland.


Roel Lommen van Royal Brinkman draagt de drone over aan Topfpflanzen Hannen

Potplanten Hannen is al meer dan 50 jaar een begrip in Kleve, Duitsland. Op de kwekerij worden potplanten geteeld in moderne kassen van ongeveer 3 hectare die met eb- en vloedsystemen zijn uitgerust. Potplanten Hannen is één van Europa’s toonaangevendste leveranciers van Dipladenia en Mandevilla van hoogwaardige kwaliteit. Dhr. Hannen:“Als nieuwe klant vind ik de combinatie van digitaal en persoonlijk contact sterk. Zo is er bijvoorbeeld iemand persoonlijk langsgekomen om mij wegwijs te maken in de webshop.”

Royal Brinkman specialiseert zich wereldwijd in zeven thema's, waarmee ieder onderdeel van de teelt wordt ondervangen. Op deze manier worden telers in het complete bedrijfsproces ontzorgd. Via de webshop hebben ze 24/7 toegang tot meer dan ruim 30.000 producten, de persoonlijk bestelhistorie, statistieken en andere functionaliteiten voor extra gemak.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018