Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Brinkman reikt drone uit aan kwekerij Hannen

Rond de IPM in Essen heeft Royal Brinkman een speciale winactie gepromoot: iedereen die tussen 22 januari en 4 maart een bestelling via de Royal Brinkman Webshop plaatste, maakte kans op een drone van DJI. Onlangs werd de drone overhandigd door accountmanager Roel Lommen aan de gelukkig winnaar Topfpflanzen Hannen uit Kleve, Duitsland.


Roel Lommen van Royal Brinkman draagt de drone over aan Topfpflanzen Hannen

Potplanten Hannen is al meer dan 50 jaar een begrip in Kleve, Duitsland. Op de kwekerij worden potplanten geteeld in moderne kassen van ongeveer 3 hectare die met eb- en vloedsystemen zijn uitgerust. Potplanten Hannen is één van Europa’s toonaangevendste leveranciers van Dipladenia en Mandevilla van hoogwaardige kwaliteit. Dhr. Hannen:“Als nieuwe klant vind ik de combinatie van digitaal en persoonlijk contact sterk. Zo is er bijvoorbeeld iemand persoonlijk langsgekomen om mij wegwijs te maken in de webshop.”

Royal Brinkman specialiseert zich wereldwijd in zeven thema's, waarmee ieder onderdeel van de teelt wordt ondervangen. Op deze manier worden telers in het complete bedrijfsproces ontzorgd. Via de webshop hebben ze 24/7 toegang tot meer dan ruim 30.000 producten, de persoonlijk bestelhistorie, statistieken en andere functionaliteiten voor extra gemak.


Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@royalbrinkman.nl
www.royalbrinkman.nl
Publicatiedatum: