MixMasters concept voor elk seizoen

Vroege voorjaars kant-en-klare mixen bij Florensis

Met het jaarrond concept MixMasters van Florensis kunnen kwekers nu het hele jaar door kiezen uit verschillende kant-en-klare mixcombinaties, single-species en multi-species. Nu nog verkrijgbaar in de markt zijn de vroege voorjaars MixMasters Viola Cornuta EVO Mini F1 in diverse kleurencombinaties en de Myosotis sylvatica Mon Amie in pasteltinten. Vanaf komende weken volgen de perkgoed MixMasters.De MixMasters zijn getest op plantbouw, uniforme bloei en tuinprestatie.
Regina Dinkla, manager marketing en retail bij Florensis: “Het hele jaar door kant-en-klare mixen aanbieden, is uniek in de markt. MixMasters is een concept dat aantrekkelijk is voor alle schakels in de keten. De consument kan het hele jaar door kiezen uit verschillende mixcombinaties en retail en handel hebben jaarrond een herkenbaar concept te verkopen dat we ondersteunen met presentatiemateriaal. Dit heeft een positief effect op de handel van onze klanten, de kwekers.”

Florensis biedt de kweker kant-en-klare gemengde plugs van drie stekken die zo opgepot kunnen worden en een assortiment van mixrecepten waarmee de kweker de individuele pluggen uit het recept zelf oppot.

Florensis is een veredelaar en vermeerderaar van sierteeltplanten uit zaad en stek. Het familiebedrijf bestaat sinds 1941 en is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht met eigen productielocaties in Nederland, Portugal, Kenia en Ethiopië. Florensis vindt het belangrijk om met verschillende plantconcepten alle schakels in de keten te raken om kwekers te ondersteunen bij de handel en het verhaal van de producten over te brengen tot aan de consument.


Voor meer informatie:
Florensis
Langeweg 77-85
3342 LD Hendrik-Ido-Ambacht
T: +31 78 623 3200
F: +31 78 610 4411
E: florensis@florensis.com
www.florensis.nl
 

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018