D.C. van Geest steunt actie voor ALS bij Lunchroom Bijzonder

Sinds deze week is er een exclusieve actie bij Lunchroom Bijzonder in De Lier. Bij aankoop van een orchidee met een flesje BIJzonder LEEwater à €10,- gaat er maar liefst € 5,- naar ALS Westland.

Op 11 augustus wordt het evenement A Local Swim weer georganiseerd in de LEE in De Lier. Een actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting ALS Westland.In Lunchroom Bijzonder in De Lier is steeds een selectie uit het assortiment van D.C. van Geest potplanten verkrijgbaar. Tijdelijk loopt er nu een exclusieve aanbieding voor het goede doel. Zo is er dus tijdelijk alleen een multiflora orchidee met veel witte bloemen in witte pot in de winkelkast te vinden.

D.C. van Geest steunt diverse goede doelen en wil middels deze actie zoveel mogelijk aandacht genereren voor de slopende ziekte ALS. Met deze actie hoopt het bedrijf bij te dragen aan mooi bedrag voor dit goede doel. De opbrengst gaat naar de patiënten van nu en voor onderzoek naar de oorzaak van ALS om op termijn wellicht behandeling mogelijk te maken.

Klik hier voor meer informatie over de actie A Local Swim.

bron: D.C. van Geest potplanten

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2018